Resebemanning grundades 2012           Vår integritetspolicy - klicka här!

Design and production: Penny Lane Communication

VI VILL HA DITT CV

Om du har erfarenhet och bakgrund från resebranschen, besöksnäringen och/eller mötesindustrin så vill vi gärna att du registrerar ditt CV hos oss.

> REGISTRERA DIG HÄR. <

 

VI HOPPAS KUNNA ERBJUDA DIG ETT JOBB!

Vi erbjuder både konsultuppdrag och rekryteringar till fasta tjänster inom sälj, management, administration, kundtjänst & marknadsföring men ibland något helt utanför boxen. Uppdragen är oftast på heltid men deltid förekommer, även arbete hemifrån det egna köksbordet kan förekomma om intresse och teknik finns på plats. Ett snittuppdrag är på 4-5 månader på samma företag men variationen är stor och ibland kan så korta uppdrag som ett par veckor efterfrågas och ibland vill de inte släppa dig alls. Bra! säger vi, då vår ambition och strävan är att hitta det perfekta uppdraget och matchningen så att du och företaget du konsultar hos kan erbjuda dig en fast anställning efter uppdragets slut – vilket vartannat uppdrag faktiskt gör! 

 • Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet så givetvis träffar vi alla som arbetar för oss avsett uppdragets omfattning. För oss är det mycket viktigt att se människan bakom CV:t.
   

 • Vi arbetar efter en tydlig kravprofil med en kompetensbaserad rekrytering så att alla får samma förutsättningar, oavsett tjänstens längd och/eller omfattning.
   

 • Vi har ett mycket stort nätverk inom vår nisch vilket gör att vi får in många intressanta och utvecklande tjänster hos såväl stora som små företag inom branschen. Ofta så roliga att vi själva tänker tanken ”oj det där kanske jag själv ska ta ett par månader!”.
   

 • Vi garanterar löner i nivå med eller oftast bättre än motsvarande ett kollektivavtal när du är anställd konsult hos oss. Utöver det bekostar vi självklart sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring samt grupplivsförsäkring. Givetvis avsätter vi även ITP1 motsvarande ett kollektivavtal. Obs att mycket korta uppdrag samt vissa deltidsanställningar endast omfattar en olycksfallsförsäkring.
   

 • Vi använder en tydlig tidsrapportering med lön den 25:e varje månad efter inarbetade timmar. Skulle du någon gång behöva förskott, arbetsgivarintyg, inkomstintyg etc så finns vi alltid till din tjänst för att hjälpa dig på bästa sätt.
   

Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion!

När du väl har registrerat dig arbetar vi aktivt med att matcha våra uppdrag med din profil. Det är därför viktigt att du svarar på samtliga frågor och gärna bifogar CV samt foto. Observera att det ibland kan ta lite tid innan vi hittar ett uppdrag som passar just dig och din bakgrund. Tveka inte att ringa eller maila oss om du har ytterligare funderingar. Din ansökan kommer finnas aktiv hos oss i 12 månader från det att du gjorde din registrering.

Registrera din CV här så vi kan hitta dig

Här hittar du en enkel mall på ett cv

COACHING

Är du i arbete och söker nya positiva utmaningar? Har du tappat din kreativitet och vill utvecklas? Är du arbetssökande i vår bransch men får sällan komma på intervju? Då kan du få stöd genom oss med coaching!

VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR, TANKAR OCH MÅL?

 

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Vad har du för drömmar, tankar och mål?
Känner du dig modig och redo att investera i dig själv på djupet för att växa och utvecklas. Vill du frigöra dig från krav och måsten genom att hitta dig själv? När du kommer i kontakt med det du brinner för och hittar din passion då är du på rätt spår. Vi tittar på helheten både inom arbete och privatliv, därefter skräddarsyr vi vad du behöver stöttning med. Vi gör en nulägesanalys - självinventering och en omvärldsanalys - hur ser möjligheterna ut på marknaden och utifrån det sätter du upp dina mål.

Det viktigaste i processen är att du vill sätta upp dina mål och att driva processen framåt. Du gör skillnad för dig själv och jag står bredvid med öppna frågor för att få dig att ta ytterligare ett steg i ”rätt riktning”.

Individuell coaching kan bokas från 1–10 samtal, 1–2 timmar per samtal.
Kontakta oss för ytterligare information samt priser:
+46 (0)72-012 19 16 eller annie@resebemanning.se

Vi har självklart tystnadsplikt! 

VÅR COACH – ANNIE

Presentation av Annie, vår certifierade coach

Se en videopresentation av Annie, vår certifierade coach

Mitt namn är Annie Rosenqvist och jag är certifierad coach. En utbildning som har innehållit 63 utbildningstimmar och 27 coach-tränings-samtal uppdelade på minst 6 olika träningsklienter. Jag arbetar utifrån ett holistiskt synsätt och förstår att allt hänger samman, i både arbetslivet och privat.

 

Vad jag kan bidra med utifrån min personlighetstyp ENFP enligt Myers-Briggs Type Indicator:

 • Ge andra inflytande

 • Lyfta fram mänskliga värden, komma med kreativa idéer och obegränsade möjligheter

 • Förstå andra och få dem att känna sig delaktiga

 • Leta efter unika möjligheter för var och en av klienterna/kunderna
   

Kontakta gärna mig på +46 (0)72-012 19 16 eller annie@resebemanning.se