Resebemanning grundades 2012           Vår integritetspolicy - klicka här!

Design and production: Penny Lane Communication

 

LEDIGA TJÄNSTER

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

LEDIGA TJÄNSTER & BEMANNINGSUPPDRAG:

Dansktalande Projektkoordinator

Vi söker för kunds räkning en erfaren "gruppare" för den danska marknaden. Du behöver ha minst 2 års erfarenhet av grupp & event bokningar där arbete i Amadeus ingått. Givetvis är du flytande i danska språket. Arbetet innebär behovsanalys, offerthantering, administration samt försäljning. Meriterande är om du kan Antares, Condor samt Officepaketet, Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader. Omgående start. Heltid. Stockholm. 

Engagerad kundtjänstmedarbetare 

Vi söker dig som är en problemlösare där du kommer att serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmåga att arbeta proaktivt. Vi söker en junior, positiv och snabblärd person som kan hantera olika system. Du har en stor servicekänsla och kan bidra med nya tankar och idéer på sikt. Krav att du kan svenska/engelska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap av flygbokningar (helst online) samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Säljare med produktionskunskap 

Flygbokningskunnig säljare med vana av reseproduktion för grupper samt individuella resenärer. Du bör ha en flerårig bakgrund från resebranschen, van att arbeta självständigt men även i team och förmågan att hitta snabba lösningar. Meriterande är vana av flygbokningssystem samt Travellize. Om du utöver detta även är en riktigt vass säljare, älskar skidor, har körkort och "hablar Espanol" så har du hittat rätt!  Krav är mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Vi erbjuder en fast tjänst på heltid med ett glatt gäng i centrala Växjö. Bonussystem, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag ingår. Start jan/feb 2020. Tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Växjö.