Resebemanning grundades 2012           Vår integritetspolicy - klicka här!

Design and production: Penny Lane Communication

 

LEDIGA TJÄNSTER

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

LEDIGA TJÄNSTER & BEMANNINGSUPPDRAG:

Finsktalande kundtjänstmedarbetare 

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmågan att arbeta med många bollar i luften. Vi förväntar oss att du har minst två års erfarenhet av GDS arbete (helst Worldspan), flytande i finska/svenska/engelska samt stor vana av kundtjänstarbete. Det är även mycket meriterande med tidigare erfarenhet av online reseförsäljning samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Säljare med produktionskunskap 

Flygbokningskunnig säljare med vana av reseproduktion för grupper samt individuella resenärer. Du bör ha en flerårig bakgrund från resebranschen, van att arbeta självständigt men även i team och förmågan att hitta snabba lösningar. Meriterande är vana av flygbokningssystem samt Travellize. Om du utöver att vara en riktigt vass säljare, älskar skidor, har körkort och "hablar Espanol" så har du hittat rätt!  Krav är mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Vi erbjuder en fast tjänst på heltid med ett glatt gäng i centrala Växjö. Bonussystem, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag ingår. Start jan/feb 2020. Tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Växjö. 

Finsktalande Resesäljare 

Pratar och skriver du finska obehindrat samt älskar du att sälja resor? Då har vi tjänsten för dig! Arbetet som Resesäljare kommer innebära kundkontakt med direktkunder samt återförsäljare via telefon och mejl med bokning i flera olika bokningsystem. Arbetet innebär även översättningar, korrläsningar samt vissa aktiviteter för att öka försäljningen i Finland. Vi söker dig med bakgrund från resebranschen som älskar att ge suverän service och som är en flexibel teamspelare. Meriterande med erfarenhet av försäljning av kryssningar, kunskap i Amadeus samt god förståelse av norska/danska.  Start december. Tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Stockholm. 

Engagerad och ansvarsfull Projektledare Grupp & Konferens

Är du den som drivs av att uppnå nöjda kunder och goda resultat? Vi söker på uppdrag av resebyrå dig som på ett professionellt och förtroendeingivande sätt kan ta hand om befintliga och nya kunder. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och tycker det är roligt att ge hög service och skapa unika upplevelser till kunder. Nykundsbearbetning samt befintlig kundvård ingår även i tjänsten. Krav: Min. 3 års resebranschvana i likn. roll samt goda kunskaper i Amadeus, Excel/Word samt kan Sv/Eng flytande i tal/skrift. Meriterande: Antares samt erf. av försäljning inom mässor/events, hotell. Heltid. Linköping. Skicka ditt personliga brev samt cv till oss genom att klicka på ansök knappen nedan.

Affärsresesäljare till Malmökontor

Nu söker vi på uppdrag av resebyrå dig som har arbetat minst 5 år som affärsresesäljare med Amadeus som verktyg. På denna tjänst kommer du att göra allt från försäljning, bokning, ändringar, fakturering samt avstämningar. Du gillar att ansvara för dina egna kunder och arbetar självständigt men du ska även trivas att ingå i ett team. Kraven på tjänsten är mycket goda Amadeuskunskaper, Linkonline Inrikes, Officepaketet samt sv/eng i tal och skrift. Mycket meriterande är kunskap i Antares, ombokningar etc i Amadeus samt Linkoneline utrikes. Du erbjuds en arbetsplats med stor frihet och eget ansvar där du alltid strävar efter att leverera högsta möjliga service. Fast tjänst med start under feb/mar 2020. Heltid kontorstider. Malmö. Ansök genom att klicka på ANSÖK knappen nedan, bifoga ditt personliga brev och Cv samt svara på de frågor som kommer upp på skärmen.