Resebemanning grundades 2012           Vår integritetspolicy - klicka här!

Design and production: Penny Lane Communication

 

LEDIGA TJÄNSTER

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

LEDIGA TJÄNSTER & BEMANNINGSUPPDRAG:

Engagerad Affärsresesäljare

Har du ett stort engagemang och känsla för service? Då kan du vara den vi söker till denna tjänst som affärsresesäljare hos ett mindre företag. På denna tjänst kommer du att göra allt från ax till limpa i form av bokning flyg både inrikes/utrikes, tåg, pass/visum, htl och marktransporter, biljettera, göra ombokningar/omskrivningar, fakturering, avstämningar samt vissa kundmöten. Du tycker om nya utmaningar och varierande arbetsuppgifter, är van att arbeta självständigt och leverera en hög service, är positiv och flexibel. Krav: Minst 3år erf. av affärsresor samt mycket goda kunskaper i Amadeus och Linkonline. Sv/Eng flytande i tal och skrift. Meriterande: Kunskap i Antares, IATA kompetens. 

Du erbjuds arbeta tillsammans med ett trevligt och glatt gäng som trivs bra tillsammans. Fina förmåner i form av pension, friskvårdsbidrag, gemensamma resor och aktiviteter. Fast tjänst med start 1/2-2020 eller efter ö.k. Heltid dagtid. Stockholm.  

Finsktalande kundtjänstmedarbetare 

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmåga att arbeta med många bollar i luften. Vi tror att du är positiv och snabblärd i olika system samt har stor servicekänsla. Krav att du kan finska/svenska/engelska flytande. Det är även meriterande om du har en kunskap av flygbokningar (helst online) samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Säljare med produktionskunskap 

Flygbokningskunnig säljare med vana av reseproduktion för grupper samt individuella resenärer. Du bör ha en flerårig bakgrund från resebranschen, van att arbeta självständigt men även i team och förmågan att hitta snabba lösningar. Meriterande är vana av flygbokningssystem samt Travellize. Om du utöver detta även är en riktigt vass säljare, älskar skidor, har körkort och "hablar Espanol" så har du hittat rätt!  Krav är mycket god svenska samt engelska i tal och skrift. Vi erbjuder en fast tjänst på heltid med ett glatt gäng i centrala Växjö. Bonussystem, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag ingår. Start jan/feb 2020. Tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Växjö. 

Engagerad och ansvarsfull Projektledare Grupp & Konferens

Är du den som drivs av att uppnå nöjda kunder och goda resultat? Vi söker på uppdrag av resebyrå dig som på ett professionellt och förtroendeingivande sätt kan ta hand om befintliga och nya kunder. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och tycker det är roligt att ge hög service och skapa unika upplevelser till kunder. Nykundsbearbetning samt befintlig kundvård ingår även i tjänsten. Krav: Erfarenhet av resebranschen samt kunskaper i Amadeus, Excel/Word samt kan Sv/Eng flytande i tal/skrift. Meriterande: Antares samt erf. av försäljning inom mässor/events, hotell. Heltid. Linköping. Skicka ditt personliga brev samt cv till oss genom att klicka på ansök knappen nedan.