LEDIGA TJÄNSTER

Engagerad kundtjänstmedarbetare-Paus i rekryteringen pga corona 

Vi söker dig som är en problemlösare där du kommer att serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmåga att arbeta proaktivt. Vi söker en junior, positiv och snabblärd person som kan hantera olika system. Du har en stor servicekänsla och kan bidra med nya tankar och idéer på sikt. Krav att du kan svenska/engelska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap av flygbokningar (helst online) samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.är finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

Våra lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin finner du här nedan men  även via våra sociala medier Facebook LinkedIn Instagram. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

Ansvarig för sociala medier/digital marknadsföring samt kundtjänst. Fast tjänst. Stockholm
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Advisor är ett bolag med fokus på långsiktigt sparande. Idag är vi främst inriktade mot pensionssparande och fondsparande. Ursprungligen genom en ren förvaltnings lösning, men sedan ett antal år tillbaka genom vårt nyhetsbrev, där man förutom möjligheten att följa våra fondportföljer även får ta del av nyheter om pension, sparande och investeringar. Vi är ett litet företag där varje anställd tillåts, eller snarare förväntas, utvecklas och ta ansvar för sitt eget arbete. Det är alltså en arbetsplats med stor frihet, men behöver du någon som konstant håller dig i handen, är detta inte ett jobb för dig,

Vi utökar nu med en ny person som ska hjälpa oss att hitta kunder via sociala medier. Tjänsten kommer att innebära drift, uppbyggnad och bevakning av bolagets lämpliga sociala medieplattformar och därmed även av bolagets digitala annons konton. Till detta tillkommer viss tid inom kundtjänst. Bedömnings vis kommer 50-75 % av tiden att gå åt till hanteringen av sociala medier och digital annonsering och 25-50 % av tiden till kundtjänst

I ditt dagliga arbete ingår att skapa, lägga ut och bevaka inlägg via olika sociala medier. Skapa, lägga ut och bevaka digitala annonser samt den trafik som genereras därifrån. Hjälpa kunder med olika frågor på kundtjänst via ex chatt/messenger/telefon/mejl.
Du behöver ha teknisk och visuell kompetens för att skapa och lägga upp nya inlägg kontinuerligt samt bevaka befintliga inlägg. Social kompetens nog för att kunna bemöta alla typer av kunder på ett bra sätt.

📌Minimikrav: Arbetat och byggt upp och skött sociala medier och/eller digital marknadsföring på diverse företag. Microsoft Office samt vana vid något bildbehandlingsprogram.
📌Meriterande: Högskolekurser- eller utbildning inom konst, bildbehandling (även rörlig), animering och/eller marknadsföring
📌Arbetsplats: City Stockholm
📌Arbetstid: Vardagar kontorstid med möjlighet att även arbeta hemifrån då & då. Heltid, 6 mån provanställning.
 
Skicka cv samt personligt brev till jannica@resebemanning.se 📝
Vi ser fram emot din ansökan senast den 30/4. Tjänsten kan tillsättas tidigare.

Rex Travel Affärsresekonsult. Fast tjänst.

Du som söker älskar att arbeta med affärsresor och att arbeta på den lilla byrån där alla gör allt. Med tiden kan ditt ansvar växa och vi vill att du ska och är delaktig i verksamheten.

Du har erfarenhet sedan minst 3 år inom affärsresor med Amadeus och Linkonline som dina viktigaste redskap men du kan troligtvis även hantera Antares och vem vet, kanske även Galileo. Din svenska är felfri i tal och skrift och din engelska mycket god. Meriterande är kunskap av Qondor.

Om du även drivs att att göra kundbesök så ser vi det som mycket positivt

Hos oss får du en personlig helhetsbyrå med kontor i Stockholm, Uppsala och Linköping ,med stabila och trygga ägare som verkligen kan dagarna på en resebyrå.

Start så snart som möjligt.

Kontorstider vardagar på kontoret i centrala Uppsala

Heltid alt deltid.

Pension, försäkringar och bra friskvårdsbidrag

Skicka din ansökan och personligt brev till info@resebemanning.se Märk ansökan Rex Travel.

Vid frågor och funderingar ta kontakt med rekryterare Jannica Grönqvist på jannica@resebemanning.se alt 0723-240421

Affärsresesäljare, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Örebro, Sundsvall, Distans

Du som älskar försäljning och kundservice samt har god systemvana från resebranschen primärt affärsresor är välkommen att söka. Mycket goda kunskaper Amadeus, Linkonline och MS Office krävs. Meriterande är Antares
Om arbetet sker på distans krävs vana från distansarbete.

Mejla intresse till info@resebemanning.se

Junior Inköpskoordinator sökes till Haman Group

 

Sommarvikarie Privatresesäljare, BIG Travel Ljusdal

Under Kicki & Åsas semestrar behöver vi hjälp av dig på vår mysiga resebyrå med lokal förankring i hela regionen.! Resebyrån erbjuder egenproducerade resor såväl som enskilda bokningar. Du komemr ta emot och administrera inkommande bokningsförfrågningar i butik , mejl och telefon. Samt bokningar av de egenproducerade resorna. Vi tror du är en kunnig resesäljare med bra destinations kunskap som är både service och säljinriktad.
 

Krav: Minst 1 års erfarenhet av Amadeus och Antares samt flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Mejla intresse till:info@resebemanning.se