LEDIGA TJÄNSTER

Engagerad kundtjänstmedarbetare-Paus i rekryteringen pga corona 

Vi söker dig som är en problemlösare där du kommer att serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmåga att arbeta proaktivt. Vi söker en junior, positiv och snabblärd person som kan hantera olika system. Du har en stor servicekänsla och kan bidra med nya tankar och idéer på sikt. Krav att du kan svenska/engelska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap av flygbokningar (helst online) samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.är finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

Våra lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin finner du via våra sociala medier Facebook LinkedIn Instagram. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.