LEDIGA TJÄNSTER

Engagerad kundtjänstmedarbetare-Paus i rekryteringen pga corona 

Vi söker dig som är en problemlösare där du kommer att serva kunder med supportfrågor och ärendehantering. Då företaget är ett digitaliserat IT-bolag förstår du vikten av ett gott internt samarbete och förmåga att arbeta proaktivt. Vi söker en junior, positiv och snabblärd person som kan hantera olika system. Du har en stor servicekänsla och kan bidra med nya tankar och idéer på sikt. Krav att du kan svenska/engelska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskap av flygbokningar (helst online) samt goda kunskaper i danska/norska. Tjänsten är på heltid, vardagar (med viss flexmöjlighet). Jourarbete förekommer. Omgående start. Malmö. 

Här finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk.är finner du lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

Våra lediga tjänster samt bemanningsuppdrag inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin finner du här nedan men  även via våra sociala medier Facebook LinkedIn Instagram. Du kan även skicka in en spontanansökan så vet vi att du finns och är på jakt efter något nytt. Din spontanansökan finns hos oss 12 månader så kom ihåg att uppdatera den då och då eftersom vi arbetar aktivt med våra nätverk. 

Rekrytering fasta tjänster:

Stureplans Affärsresebyrå AB /Stureplans Resor söker VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR. Stockholm. Vill DU bli vår nya VD och bygga framtidens resebyrå? Läs mer

 

Flygansvarig contact center
Nu har vi ytterligare en stol att fylla i Stockholm på en välrenommerad researrangör.
Du som söker denna tjänst har jobbat något år som resesäljare med Amadeus som dagligt verktyg. Du är mycket noggrann i allt ditt arbete och du har en tydlig administrativa ådra. Du sätter dig lätt in i nya system och har troligtvis arbetat med något ärendehanteringssystem tidigare.
Tjänsten är på heltid mån-fre med kontorstider. Start 1/9.
Skicka ditt intresse till jannica@resebemanning.se

Customer Service Agent

Du som kan amadeus som ett rinnande vatten, är prestigelös och flexibel, älskar att ge service både live och digitalt och sist men inte minst har en fingertoppskänsla för detaljer.

Krav:

Flerårig tjänst med Amadeus som verktyg där omskrivningar/namnändringar mm ingått hos resebyrå/researrangör eller flygplats under de senaste åren. Erfarenhet av arbete med kundservice. Office & Outlook. Flytande i svenska och engelska, både tal- och skrift

Meriterande:

Kunskaper i fler språk. Kunskap i Artvise eller motsvarande ärendehanteringssystem inom kundtjänst. B-körkort

Fast tjänst med start under augusti. Heltid. Stockholm. Helg/kvällsarbete förekommer och egen bil kan krävas.

Skicka ditt intresse med cv till mig på jannica@resebemanning.se