VI VILL HA DITT CV

Om du har erfarenhet och bakgrund från resebranschen, besöksnäringen och/eller mötesindustrin så vill vi gärna att du registrerar ditt CV hos oss.

> REGISTRERA DIG HÄR. <

 

VI HOPPAS KUNNA ERBJUDA DIG ETT JOBB!

Vi erbjuder både konsultuppdrag och rekryteringar till fasta tjänster inom sälj, management, administration, kundtjänst & marknadsföring men ibland något helt utanför boxen. Uppdragen är oftast på heltid men deltid förekommer, även arbete hemifrån det egna köksbordet kan förekomma om intresse och teknik finns på plats. Ett snittuppdrag är på 4-5 månader på samma företag men variationen är stor och ibland kan så korta uppdrag som ett par veckor efterfrågas och ibland vill de inte släppa dig alls. Bra! säger vi, då vår ambition och strävan är att hitta det perfekta uppdraget och matchningen så att du och företaget du konsultar hos kan erbjuda dig en fast anställning efter uppdragets slut – vilket vartannat uppdrag faktiskt gör! 

 • Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet så givetvis träffar vi alla (live eller digitalt) som arbetar för oss avsett uppdragets omfattning. För oss är det mycket viktigt att se människan bakom CV:t.
   

 • Vi arbetar efter en tydlig kravprofil med en kompetensbaserad rekrytering så att alla får samma förutsättningar, oavsett tjänstens längd och/eller omfattning.
   

 • Vi har ett mycket stort nätverk inom vår nisch vilket gör att vi får in många intressanta och utvecklande tjänster hos såväl stora som små företag inom branschen. Ofta så roliga att vi själva tänker tanken ”oj det där kanske jag själv ska ta ett par månader!”.
   

 • Vi garanterar löner i nivå med eller oftast bättre än motsvarande ett kollektivavtal när du är anställd konsult hos oss. Utöver det bekostar vi självklart sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring samt grupplivförsäkring. Givetvis avsätter vi även ITP1 motsvarande ett kollektivavtal. Obs att mycket korta uppdrag samt vissa deltidsanställningar endast omfattar en olycksfallsförsäkring.
   

 • Vi använder en tydlig tidsrapportering med lön den 25:e varje månad efter inarbetade timmar. Skulle du någon gång behöva förskott, arbetsgivarintyg, inkomstintyg etc så finns vi alltid till din tjänst för att hjälpa dig på bästa sätt.
   

Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion!

När du väl har registrerat dig arbetar vi aktivt med att matcha våra uppdrag med din profil. Det är därför viktigt att du svarar på samtliga frågor och gärna bifogar CV samt foto. Observera att det ibland kan ta lite tid innan vi hittar ett uppdrag som passar just dig och din bakgrund. Tveka inte att ringa eller maila oss om du har ytterligare funderingar. Din ansökan kommer finnas aktiv hos oss i 12 månader från det att du gjorde din registrering.

Registrera din CV här så vi kan hitta dig

Här hittar du en enkel mall på ett cv

Referenser-maskros

CV-tips & Personligt brev

Du är unik precis som ditt cv ska vara. Men ibland är det så svårt att formulera sig, just om sig själv och inför andra. Vi kan hjälpa dig att plocka fram guldkornen genom en cv genomgång där vi givetvis även inkluderar ditt personliga brev

 

VAD HAR DU FÖR DRÖMMAR, TANKAR OCH MÅL?

Att ha ett ouppdaterad cv eller ens ha ett cv är relativt vanligt. Kanske har jobben bara "trillat" över dig. Men att byta jobb ofta blir allt vanligare. Var 5:e år är snittet för hur ofta svensken byter arbetsgivare men det kräver ett uppdaterat cv för att nå sitt drömjobb och med stor sannolikhet en lön man är nöjd med. Till man byter jobb igen....

 

Vi tipsar här om en grund i cv-skrivning men kom ihåg att du är unik! Och så ska även ditt cv vara. Unikt, spegla dig som person med dina kompetenser och erfarenheter men givetvis tydligt och lättläst för mottagaren.

 

Steg 1: Fila på cv:t. Ta dig tid att fundera på vad du verkligen vill göra i framtiden. Vilka styrkor du har. Vad andra brukar säga om dig som kollega/anställd. Utgå från hur din framtid ska se ut och fokusera på vad du kan tillföra ett företag. Givetvis ska dina erfarenheter/utbildning/kompetenser även finnas med men fokusera på dina mål och styrkor. Ett cv bör inte vara mer än 2 A4 sidor samt lättläst. Här hittar du en enkel cv mall att utgå ifrån.

Steg 2: Ta en proffsig profilbild. Framifrån på ansiktet, utan huvudbonad och solglasögon och annat som kan störa bilden av dig. Använd en systemkamera, nyare telefon med porträttfunktion eller varför inte unna dig en plåtning i en studio.

Steg 3: Lasta upp ditt cv hos hos de företag du vill arbeta på samt hos flertal olika rekryteringsföretag. Hör gärna av dig efter för att se så att cv:t har "landat" rätt. På så viss får du en personlig kontakt och förhoppningsvis en spontanintervju.

 

Glöm inte heller vikten av nätverkande, en uppdaterad LinkedIn profil samt att själv vara aktiv i sociala medier med de personer/företag du tycker är intressanta.

Om dessa tips inte hjälper dig framåt och du känner att du istället behöver en experts ögon på ditt cv och personliga brev, då är du välkommen att höra av dig så skärddarsyr vi ditt cv. Under 1 1/2 timma går vi igenom ditt befintliga cv, dina mål och dina styrkor som vi sedan paketerar till just dig! Pris 750:- inkl moms. Vi tar även swish.   

Mejla intresse här.

STARTA EGET HJÄLP

Är du en person som ofta har många bra idéer och ibland har en längtan efter att starta eget? Men de runtomkring dig kallar dig för en galenpanna? Jag kan hjälpa dig framåt!

GALENPANNA-STARTA EGET HJÄLP

 

Kanske går du och ständigt drömmer om nya projekt, alltid har många bra idéer (enligt sig själv iaf 😉) som du bara vill ta tag i men som kanske en hel del nejsägare och pessimister runtomkring dig får dig att tveka? Jag vill hjälpa dig framåt i dina tankar med konstruktiv kritik samt med optimism och utveckling i fokus.


Via vår tjänst GALENPANNA erbjuder jag dig tips om bolagsform, varumärke, marknadsföring, försäljning, anställda, avtal och allt annat som snurrar runt som ett frågetecken. Vi ses live eller på Skype, pratar om dina mål/undringar/rädslor/tokiga idéer eller vad du nu vill! Jag finns här för dig som ett bollplank så länge du önskar och behöver.

 

Upplägget är helt individanpassat och första avstämningen på ca 20 minuter är kostnadsfri. Detta för att få en bild om din idé. En skriftlig dokumentation om uppstartstips/bolagsform/regler/marknadsföring etc ingår.

 

Givetvis har jag tystnadsplikt men det finns risk att jag kommer ha många idéer kring din affärsidé😉

 

Varmt välkommen från en som oxå varit rädd men som bara var tvungen att testa för det fanns inga andra alternativ! Friheten och passionen var helt enkelt för stor 😘 

Jannica Grönqvist, 0723-24 04 21

Ägare och Grundare av Resebemanning och Baltazhar Bemanning & Rekrytering

Jannica Grönqvist starta eget hjälp galenpanna