VI ÄR RESEBEMANNING

Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet. Vi lämnar inget åt slumpen och är mycket nogranna med alla detaljer i vårt arbete.  Vår nischade CV-databas samt mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att hitta rätt person till just ert företag! Vi är utbildade i TalentQ-personlighetstest samt arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering. 

 

Ring eller mejla oss era behov så utformar vi tillsammans en kravprofil. Ni bestämmer om det är en rekrytering eller ett bemanninguppdrag.

Jannica Grönqvist rekryterare resebemanning
JANNICA

REKRYTERARE & VD

JAG HITTAR LÖSNINGAR PÅ ALLT!

Resebemanning startades av mig 2012 och idag arbetar jag fokuserat med marknadsföring, försäljning och har helhetsansvaret som VD.

 

Min långa bakgrund är från resebyråer och flygbolag i Sverige, Norge och Schweiz. Jag brinner för att lösa allt som kommer i min väg och min livsfilosofi är att inte skjuta upp något som kan göras direkt! Min styrka ligger just i min snabbhet med ett stort driv och på köpet en gnutta envishet. Älskar kreativiteten med att driva eget företag och att hitta lösningar som gynnar alla parter. Att ömsesidigt växa förtroende med dig som kund är det viktigaste för mig.

Privat älskar jag värme och reser gärna på workation till Thailand eller Mallorca. Sen så är det ingen slump att vår företagsfärg är turkost och att vårt kontor andas hemtrevligt. 

ANNA

UTBILDARE

Anna Jonsson Utbildare Resebemanning

LEV LIVET IDAG - I MORGON KAN DET VARA FÖRSENT

På Motala Affärs & Privatresor hade jag turen att bli anställd 1999. I många olika roller har jag under åren utvecklats och jag arbetar i dag som utbildningskonsult hos Resebemanning. Jag kan engagera och motivera och har en positiv inställning till det mesta. Min styrka är också min nyfikenhet och jag drivs av min äventyrsådra.

 

Favoritlandet är Costa Rica, och så Spanien där jag har mitt andra hem. Jag trivs bäst när jag får röra på mig, en löprunda, Padel match eller skidåkning med barnen, det gör mig glad!

ULRIKA

UTBILDARE

Ulrika Blömer Utbildare Resebemanning

JAG HAR MITT HJÄRTA I PRIVATRESEBRANSCHEN!
Jag har en lång bakgrund på Ticket Privatresor, där mitt huvudansvar har varit flyg. Utöver försäljning av resor arbetar jag tätt tillsammans med TRAC och andra branschutbildningar. som utbildningskonsult
Det bästa med mitt yrke är att få vara en del av en dynamisk och på många sätt utmanande bransch där ingen dag är den andra lik. Det är högt tempo och omväxlande. Det passar min personlighet fint!


Favoritplatsen är på balkongen i lilla Elviria på Costa del Sol, men även vid Skånes härliga vita sandstränder samt på bryggan vid Ivösjöns strand i min hembygd.