top of page
Sök
  • Resebemanning

Månadens matchning: CISLY OCH LENA PÅ AMADEUS

Cisly Oskaar var tjänstledig från sin fasta tjänst som resekonsult och AeTM-ansvarig när hon fick ett tips om att Resebemanning sökte en Local Product Manager för ett vikariat på Amadeus. Hon fick bemanningsuppdraget och trivdes så bra att hon tog det tuffa beslutet att säga upp sig från sin fasta tjänst. Det har hon inte ångrat en minut.– Det var en vild chansning som var helt utanför min comfort zone, men man måste ta lite chanser i livet. Och när en tillsvidare anställning som Local Product Manager utannonserades, och jag sökte den och fick den, var det ju värt det hela, säger Cisly.

Cisly har jobbat inom affärsrese-branschen sedan år 2008 då hon gick ut TRAC på Frans Schartau. Till en början som resekonsult, sedan allt mer inriktat mot onlinebokningssystem. Resebemanning kom hon i kontakt med dels efter att ha följt oss på sociala medier, dels genom att hon hade hört mycket positivt om oss från kollegor. – Jobbar man i resebranschen så känns Resebemanning svåra att missa, menar Cisly.

När hon i våras fick veta att det fanns ett ledigt vikariat som Local Product Manager via Resebemanning blev hon nyfiken och skickade in sitt CV. Sedan gick allt jättefort – efter ett samtal med Resebemanning blev hon inbjuden till intervju hos Amadeus och fick bemanningsuppdraget.


Från vikarie till tillsvidareanställd På Amadeus hade man redan haft goda erfarenheter av samarbetet med Resebemanning sedan tidigare efter att ha fått en vikarie till en annan avdelning via oss. När företaget sedan behövde en person till ett föräldravikariat för sitt online bokningssystem valde man att ännu en gång söka resursen hos Resebemanning. Lena Wyn-Jones, Head of Portfolio Content Management & Development på Amadeus Scandinavia blev presenterad för flera kandidater innan hon slutligen bestämde sig för Cisly. – Vi valde Cisly för att hon har en gedigen resebyråerfarenhet och även hade arbetat med online bokningssystem. Vi sökte en person med förmågan att arbeta självständigt med eget driv och som samtidigt skulle vara en bra teamspelare. Cisly uppfyllde de önskemålen, säger Lena.


Lena var mycket nöjd med Cislys insatser och när en ledig tillsvidareanställning plötsligt dök upp efter några månader, sökte Cisly tjänsten och fick den. Samarbetet med Cisly fungerar väldigt bra, med alla kollegor på Amadeus, menar Lena. Cisly själv har bara gott att säga om sin nya arbetsplats. – Det känns såklart jättebra. Jag trivs så bra här på Amadeus och jag är glad att få stanna kvar. När man kommer från resebranschen så är det lätt att tro att om man kan Amadeus GDS så har man bra koll. Men det var ju helt klart en väckarklocka när jag kom hit, hur enormt stort Amadeus är. Det är nya utmaningar varje dag och det är så otroligt roligt!Fördelarna med bemanningsföretag Att företaget inte behövde gå igenom den första urvalsprocessen utan istället kunna fokusera på att intervjua ett färre antal slutkandidater, tycker Lena har varit den främsta fördelen med att rekrytera via Resebemanning. Cisly tycker att det är toppen att man som kandidat hos Resebemanning får hjälp med allt från stöd i jobbsökandet till matchning av jobb. – Lediga tjänster och rekrytering inom resebranschen innefattar att man bör ha mycket kontakter. Jag har fått flera av mina jobb på rekommendation av gamla kollegor, och Resebemanning är lite som en rekommendation. De vet vad man kan och ser till att man kommer ut på en arbetsplats där man passar och trivs. Jag tror det är bra för alla inblandade att Jannica startade Resebemanning för fem år sedan. De är så energiska, kompetenta, roliga tjejer och jag fick mycket hjälp och stöd i mitt beslut att söka vikariatet vilket uppskattades väldigt mycket, säger Cisly. Både Lena och Cisly säger att de kan rekommendera Resebemanning för sina kollegor i branschen. – Ja absolut. Jag tycker att det fungerat väldigt bra och vi har varit väldigt nöjda med alla kandidater som arbetat hos oss, säger Lena.


Är DITT företag i behov av extra personal? Vi på Resebemanning är experter på bemanning och rekrytering inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan förse din arbetsplats med kompetenta, erfarna och glada medarbetare! Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion.
97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page