top of page
Sök
  • Lina Sjölund

Möt Christina Stolperud och Thomas Westberg från Mabi Hyrbilar

Resebemanning har tidigare rekryterat Christina Stolperud till Mabi Hyrbilar och tog nu tillfället i akt att intervjua henne om hennes nya tjänst. Vi är intresserade av hur hon tyckte att rekryteringen hos Resebemanning var och vad hon gör på sin arbetsplats.


Ny utmaning på Mabi


Christina Stolperud har jobbat på Mabi Hyrbil i snart ett år. För er som är mer nyfikna på Mabi Hyrbilar, så ingår de i Hedin Bilkoncernen och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag.


Hon började på Mabi för hon ville ha en ny utmaning i livet. Här jobbar hon som Salessupport, vilket innebär att hon är support och kundansvarig mot resebyråer och är behjälplig med Amadeus, som är ett utav resebranschens bokningsverktyg. Hon arbetar även med ett annat externt biluthyrningssystem som vänder sig till privata resesektorn.Proffsig rekrytering hos Resebemanning


Christina är jättenöjd med rekryteringen hos Resebemanning. Hon säger att de är verkligen proffs på att hand om en och att de var ett stort stöd i rekryteringen.


De var hela tiden proffsiga och lyhörda under själva rekryteringen. De finns också alltid lättillgängliga när man behöver lite råd och är mycket empatiska, säger hon.


Thomas Westberg som är Key Account Manager på Mabi var med vid rekryteringen av Christina och sammanfattar rekryteringen tillsammans med Resebemanning med tre ord. Den var mycket proffsig, lättsam och rolig! Vi är verkligen super nöjda med rekryteringen via Resebemanning, säger han.Tidigare erfarenheter


Christinas tidigare erfarenheter är att hon har arbetat många år i resebranschen med Amadeus som ett dagligt verktyg. Med erfarenhet och rätt inställning kommer man långt, menar hon.


Det är något speciellt att jobba i resebranschen, tycker Christina. Hon säger att människor som arbetar i resebranschen är fantastiskt sociala, trevliga och hjälpsamma hela tiden. Christina stormtrivs verkligen i resebranschen och säger att hon kanske ska byta bransch. Men hon kommer alltid tillbaka till att det är resebranschen hon verkligen ska arbeta i och trivs bäst i.Thomas Westberg och Christina StolperudBehöver du personal?

Är DITT företag i behov av personal? Vi på Resebemanning är experter på bemanning och rekrytering inom resebranschen, besöksnäringen och mötesindustrin. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan förse din arbetsplats med kompetenta, erfarna och glada medarbetare! Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion.

Resebemanning har sedan 2012 arbetat som ett personligt bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat för resebranschen, mötesindustrin och även besöksnäringen. Med vår spetskompetens och vårt stora nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i branschen gör det oss unika! Vi erbjuder både bemanning, rekrytering, utbildning samt coaching för dig och ditt företag inom sälj, management, administration, kundtjänst och marknadsföring.

190 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page