VI HITTAR ALLTID EN

ARBETSRELATION MED PASSION

Resebemanning är ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat för resebranschen, mötesindustrin och besöksnäringen. Vårt nätverk i kombination med vår långa erfarenhet i branschen gör oss unika! Vi erbjuder bemanning, rekrytering, utbildning samt coaching för dig och ditt företag inom sälj, management, administration, kundtjänst
och marknadsföring.

Vi utlovar unik kompetens, kreativitet och passion!

Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet.
Vi lämnar inget åt slumpen och är mycket noggranna med alla detaljer i vårt arbete. Vår nischade CV-databas samt mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att hitta rätt person till just ert företag samt hitta din drömtjänst! Vi är utbildade i TalentQ  personlighetstest och arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering.

HAR DITT FÖRETAG
PERSONALBEHOV?

 

Vi hjälper ert företag snabbt med rekrytering och bemanning av kompetent och erfaren personal. Via en tydlig kravprofil arbetar vi igenom hela processen på ett proffsigt men personligt sätt. Vi hittar alltid en arbetsrelation med passion.

SÖKER DU
ETT NYTT JOBB?

Om du har erfarenhet och bakgrund från resebranschen, besöksnäringen och/eller mötesindustrin så vill vi gärna att du registrerar ditt cv hos oss! Du blir sedan inbjuden för en intervju så att vi får lära känna dig på riktigt!