top of page

Vi är Resebemanning

Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet. Vi arbetar med rekrytering för fasta tjänster, bemanningsuppdrag, utbildningar, coaching, tips & råd samt platsannonsering. Du som söker nytt inom rese & turismbranschen bör ha ditt cv registrerat hos oss för vi kan med gott samvete säga att vi har det största nätverket av kunder inom branschen. Vi lämnar inget åt slumpen och är mycket noggranna med alla detaljer i vårt arbete.  Vår nischade CV-databas samt mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att matcha rätt person med rätt företag! Vi arbetar  alltid med med kompetensbaserad rekryteringsmodell och hittar en arbetsrelation med passion.  

Jannica Grönqvist

Rekryterare & Grundare

Resebemanning startades av mig Jannica Grönqvist år 2012 och idag arbetar jag fokuserat med rekrytering, marknadsföring &, försäljning.

Min långa bakgrund är från resebyråer och flygbolag i Sverige, Norge och Schweiz. Jag brinner för att lösa allt som kommer i min väg och min livsfilosofi är att inte skjuta upp något som kan göras direkt! Min styrka ligger just i min snabbhet med ett stort driv och på köpet en gnutta envishet. Älskar kreativiteten med att driva eget företag och att hitta lösningar som gynnar 

alla parter. Att ömsesidigt växa förtroende med dig som kund är det viktigaste för mig.

Privat älskar jag värme och reser gärna på workation till Thailand eller Mallorca. Sen så är det ingen slump att vår företagsfärg är turkost och att vi finns med där det händer. Nätverk och Sociala medier upptar en stor del av vårt arbete och det är med passion vi delar vår vardag med er. 

Jag hittar lösningar på allt!

Jannica

Jannica_2020_fotoJulianaWiklund104 - kopia.jpg

Sonja Gertz

Rekryterare

Sonja Gertz heter jag, Jag är en person som sprider glädje och får saker och ting gjorda. På Resebemanning är min roll rekryterare för vad vi kallar "Södra Sverige" dvs Västkusten, Skåne, Småland 

 

Efter student i tyska skolan påbörjade jag en 2-årig Travel Management utbildning på Lufthansa och jag kan säga att dessa 2 år var bland det roligaste jag har gjort och med det var jag fast i världens bästa bransch! Efter detta följde fler arbeten på flygbolag i olika försäljnings roller bla på Malmö Aviation,  Swiss och nu senast på Air Berlin som Sales Manager. De senaste åren har jag tillbringat utomlands i Nederländerna med min man men hemlängtan blev för stor så vi flyttade hem till Sverige igen.

Privat älskar jag att resa (såklart!) och jag har ett helt gäng hundar som håller mig sysselsatt på fritiden. Jag älskar hundutställningar och rasen Chihuahua. Jag springer/cyklar och älskar att vara ute i naturen. 

Varje dag är en ny möjlighet!

Sonja

_MG_6674.JPG
bottom of page