Resebemanning grundades 2012           Vår integritetspolicy - klicka här!

Design and production: Penny Lane Communication

VI ÄR RESEBEMANNING

Vi tror på mötet mellan människor och matchning med personlighet. Vi lämnar inget åt slumpen och är mycket nogranna med alla detaljer i vårt arbete.  Vår nischade CV-databas samt mycket stora kontaktnät ger oss unika möjligheter att hitta rätt person till just ert företag! Vi är utbildade i TalentQ-personlighetstest samt arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering. 

 

Ring eller mejla oss era behov så utformar vi tillsammans en kravprofil. Ni bestämmer om det är en rekrytering eller ett bemanninguppdrag.

JANNICA

REKRYTERARE & VD

JAG HITTAR LÖSNINGAR PÅ ALLT!

Resebemanning startades av mig 2012 och idag arbetar jag fokuserat med marknadsföring, försäljning och har helhetsansvaret som VD.

 

Min långa bakgrund är från resebyråer och flygbolag i Sverige, Norge och Schweiz. Jag brinner för att lösa allt som kommer i min väg och min livsfilosofi är att inte skjuta upp något som kan göras direkt! Min styrka ligger just i min snabbhet med ett stort driv och på köpet en gnutta envishet. Älskar kreativiteten med att driva eget företag och att hitta lösningar som gynnar alla parter. Att ömsesidigt växa förtroende med dig som kund är det viktigaste för mig.

Privat älskar jag värme och reser gärna på workation till Thailand eller Mallorca. Sen så är det ingen slump att vår företagsfärg är turkost och att vårt kontor andas hemtrevligt. 

SUSANNA

REKRYTERARE, KONSULTCHEF & UTBILDARE

JAG ÄLSKAR UTMANINGAR! 

Jag beskrivs ofta som en positiv och glad ”fixare” med service i blodet, vilket stämmer väl in på mig!

Jag slank in i resebranschen på ett bananskal först som resesäljare, reseledare och guide för att sedan arbeta på mer nischade privatresebyråer i lyxsegmentet med mycket krävande men oftast trevliga kunder.  Som rekryterare gillar jag utmaningar och den bästa WOW-känslan för mig är att lyckas hitta rätt person till rätt jobb! Jag älskar verkligen att se till att människor mår bra och trivs där de är så att även vara konsultchef och ta hand om våra värdefulla konsulter passar mig bra.

 

Privat är jag en sång-, cykel- och skidälskare som tar varje tillfälle i akt att tanka positiva endorfiner av min träning och att vara med familj och vänner. 

 

ANNIE

REKRYTERINGSASSISTENT & COACH

JAG SER OCH HÖR DIG

Det roligaste med mitt arbete som Rekryteringsassistent och Coach är alla möten med kunder, kandidater, konsulter och coachadepter. Att få vara delaktig i våra kandidaters livsresor och att träffa alla härliga personligheter det stimulerar mig. Det bästa jag vet är när det blir en ”perfekt” match, då blir jag glad ända in i hjärteroten.

 

Jag började min karriär inom hotell-och restaurang där jag bl.a. serverade på Nobelmiddagarna och träffade kungafamiljen vid flera tillfällen. Jag började att längta ut i världen och det bar iväg på en resa på två år, väl hemma gick jag en turismutbildning. Efter min examen sökte jag en tjänst som flygvärdinna och flög i nästan 10 år. Jag har även jobbat med försäljning, kundservice och marknadsföring.

 

ANNA

UTBILDARE

LEV LIVET IDAG - I MORGON KAN DET VARA FÖRSENT

På Motala Affärs & Privatresor hade jag turen att bli anställd 1999. I många olika roller har jag under åren utvecklats och jag arbetar i dag som utbildningskonsult hos Resebemanning. Jag kan engagera och motivera och har en positiv inställning till det mesta. Min styrka är också min nyfikenhet och jag drivs av min äventyrsådra.

 

Favoritlandet är Costa Rica, och så Spanien där jag har mitt andra hem. Jag trivs bäst när jag får röra på mig, en löprunda, Padel match eller skidåkning med barnen, det gör mig glad!

ULRIKA

UTBILDARE

JAG HAR MITT HJÄRTA I PRIVATRESEBRANSCHEN!
Jag arbetar idag med säljstöd i Ticket Privatresor, där mitt huvudansvar är flyg, samt som utbildningskonsult på TRAC och andra branschutbildningar.
Det bästa med mitt yrke är att få vara en del av en dynamisk och på många sätt utmanande bransch där ingen dag är den andra lik. Det är högt tempo och omväxlande. Det passar min personlighet fint!


Favoritplatsen är på balkongen i lilla Elviria på Costa del Sol, men även vid Skånes härliga vita sandstränder samt på bryggan vid Ivösjöns strand i min hembygd.